Linkek a témában:
Csak a profik tudják: ekkor kell megsózni a húslevest, különben elrontod vele
Csak a profik tudják: ekkor kell megsózni a húslevest, különben elrontod vele Amikor húsleves készül a konyhában, az nemcsak egy fogás – egy vasárnapi rituálé. A hosszan gyöngyöző leves illata betölti a házat, és mindenkit az asztal köré csalogat. De van
Sültkarfiol-krémleves
A karfiolleves és a karfiolkrémleves ízét mindenki ismeri. Na, a sült karfiolleves íze nem olyan. Teljesen más. Köretként is szeretem, de önállóan, levesként is megállja a helyét. Talál hozzá a mogyoró, de a dió, vagy a mandula, pisztácia is.Ködös-szürk
Dán sárgaborsó leves
A hidegek beálltával főszereplővé lépnek elő a tartalmas, melengető levesek. Ez a gazdag sárgaborsóleves különböző változatban szinte mindenütt megtalálható a Skandináv félszigeten. Akárcsak a mi bablevesünk, néha füstölt hússal készül, néha csak zöldsége
Lélekmelengető őszi gombakrémleves
Valami ‘szavakat nem találok’ mennyei finom ez a leveske. Krémes, lágy, csupa gombaíz, amit személy szerint eszméletlenül imádok! Kis tejszínnel pedig maga a gyönyör. Hűvös, őszi szellővel átfújt, fázós napokon, egy nagy tányér forró gombakrémleves egyará
Nyakleves, avagy a csirkenyak dicsérete
Hihetetlen, hogy pár darab, filléres aprócska, ujjnyi csirkenyak, milyen ízeket és zamatokat kölcsönöz még a legegyszerűbb levesnek is, ilyenformán teljesen átalakítva annak minden élvezeti értékét és tapasztalását.Mióta erre rájöttem, (6-8 darabos) kis a
Életmentő levesek húsz perc alatt
Nemcsak krémleveseket, de igazán gazdag fogásokat is össze lehet rakni bő negyedóra alatt. Forró, fűszeres, vega és húsos, tésztás és tésztamentes levesek következnek gyors vacsorás sorozatunk aktuális epizódjában.
Natur fűszerkeverék adalékanyagok nélkül
Természetes, gyors, finom. Hogy több időd maradjon a családra, mert ők a legfontosabbak!
A natur ételízesítővel csak nyerhet
Lepje meg szeretteit a természetes ízharmóniával. Legyen Ön a legjobb!